Gratis verzending op orders boven de € 99,-.

NAMI BURN-E (Viper) | E-step

NAMI BURN-E (Viper) | E-step

Nami Burn-E Viper

Maak snel kennis met een nieuw ‘’high class’’ merk elektrische step: Nami. Met trots kunnen we zeggen dat wij distributeur zijn van dit fantastische merk met perfecte kwaliteiten & rijeigenschappen. 
 
Nami’s missie is om de meest doeltreffende E-steps in de huidige markt te zetten. Dit doen zij door goed te luisteren naar de wensen van de gebruikers van E-mobility. De ontwerpers van Nami weten hierdoor precies wat hun
klandizie willen.

100% waterproof E-step

De opties van een Nami racemonster zijn dan ook talloos. Alle functies zijn eenvoudig te bedienen via het waterproof beeldscherm, welke veel weg heeft van een kleine smartphone. Overigens is Nami momenteel het enige merk welke claimt een volledig waterproof elektrische step te hebben ontworpen. Nami tracht namelijk alle zwakke punten van de concurrentie te verbeteren & zo ieder ander merk het nakijken te geven! 

New in the market

Het ontwerpen van de Nami modellen is een uitgebreid ontwikkelingsproces geweest en is vooral gevoed met veel passie & liefde. Dit heeft geresulteerd in een uniek & sportief maar ook super smooth en veelzijdig E-vervoermiddel. Elk onderdeel van de Nami Burn-E is gedurende de creatie zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit & uitvoerig getest. Zodoende is de Nami vervaardigd & pas tentoongesteld nadat hij door de makers als ‘’perfect’’ werd bestempeld.

100% racemonster

De huidige collectie van Nami bestaat uit NAMI BURN-E (Viper) 1 & de NAMI BURN-E (Viper) 2. Het tweede exemplaar is iets minder zwaar uitgerust maar doet zeker niet onder voor zijn grote broer. De looks zijn hetzelfde, maar dan wel geupgrade met de nieuwste technologie. 

Wij zullen de verschillen tussen de 2 modellen specificeren:

NAMI BURN-E (Viper) 1

NAMI BURN-E (Viper) 2

Accubatterij 72V 32Ah 72V & 28Ah
Dualmotor Ja Ja
Wattage 2x 1500 Watt 2x 1000 Watt
Actieradius 120 km 80 km

 

Safety first

Een elektrische step uit het hoogste segment dient uiteraard te beschikken over een zeer veilig remsysteem. Daarom beschikt de Nami over volledig hydraulische remmen geplaatst op zowel het voor als het achterwiel. Het gewicht van de NAMI BURN-E (Viper) is ca. 47 kg. Dit maakt de elektrische step een zwaar gewicht step maar hij is perfect in balans voor een uitstekende stabiliteit & goede grip op de weg. Zijn hellingsgraad is maximaal 35° op een steil vlak. Kortom, de pas 2 uitgekomen E-steps van Nami zijn pareltjes van krachtpatsers & klaar voor een beestachtige rit. Een Nami elektrische step is namelijk geschikt voor ieder soort terrein. 

100% klasse

Wij zijn in ieder geval overtuigd van NAMI & zullen deze elektrische steps absoluut aanraden als je op zoek bent naar iets moois. Een Nami elektrische step zal tevens met het juiste onderhoud lang mee kunnen gaan. Bekijk de NAMI collectie hier. 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voor ze worden gepubliceerd

Waar ben je naar op zoek?

Je winkelwagen